Produkter for koi fiskemat (6)

Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak får man fra kjøttet av kokosnøtten, som først tørkes og deretter rives til små flak. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-vitaminer, samt mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dets derivater (flak, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede fettsyrer av animalsk opprinnelse bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er bygget opp av betydelig mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å lagres i kroppen som fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelsessystemet. Vi finner også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til å opprettholde kroppens syre-base-balanse.<strong>Ingredienser:</strong> kokosflak&nbsp;<strong>Næringsverdi per 100g</strong> Energiinnhold 2695kJ/655k
Tørkede Goji-bær 500 g vivio

Tørkede Goji-bær 500 g vivio

Goji-bær blir noen ganger omtalt som "røde diamanter" og faller inn under kategorien "supermat". Goji-frukter har blitt dyrket og konsumert i Kina i over 2.000 år. Til deres ære finnes det også en festival. Goji Jagi er en av de største kildene til vitamin C, som støtter riktig funksjon av immunsystemet. Vitamin C deltar også i opptaket av jern. Fruktene inneholder også B-vitaminer, som er ansvarlige for riktig funksjon, inkludert nervesystemet. I tillegg til vitaminer er bærene også en kilde til mineraler som: kalium, sink, kalsium, jern og selen. Bærene gir også kostfiber, som er nødvendig for riktig funksjon av Goji fordøyelsessystemet. En polysakkaridkompleks med sterke antioksidantegenskaper og ansvarlig for korrekt tarmbakterieflora. Verdi 1386KJ/327 kcal - 16% RWS* Fett 1,2 g - 2% inkludert mettet fett 0 g - 0% Karbohydrater 64,1 g - 25% inkludert sukker
Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak er laget av kjøttet fra kokosnøtten, som først tørkes og deretter males til små chips. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-gruppen, mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dens derivater (chips, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede animalske fettsyrer bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er laget av mye mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å akkumuleres i kroppen i form av fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for en riktig fungerende fordøyelsessystem. Her finner du også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til kroppens syre-base-balanse. <strong> Sammensetning: </strong> Kokosflak &nbsp; <strong> Næringsverdi per 100g </strong> Energi verdi 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g fett - 90% Inkludert mettet fettsyrer 53g - 265% karbohydrater
Reishi, Sopp, Reishi-Sopper 10:1 50 g - Reishi, Sopp, Reishi-Sopper 10:1 50 g

Reishi, Sopp, Reishi-Sopper 10:1 50 g - Reishi, Sopp, Reishi-Sopper 10:1 50 g

Adaptogener er ikke-toksiske planter som kjennetegnes av en spesifikk effekt på menneskekroppen og sinnet. Den overordnede egenskapen til alle adaptogener er å eliminere effektene av stress og tilpasse kroppen til uønskede ytre forhold. Reishi vokser hovedsakelig rundt døde eller levende trær og stammene deres. De fleste er løvtrær som eik og bøk. Tidligere vokste denne soppen kun under naturlige forhold og var veldig dyr, fordi den var svært sjelden. I flere tiår har den blitt kommersielt dyrket, noe som gjør den mer tilgjengelig. Mange studier har blitt utført som viser at Reishi har evnen til å modulere aktiviteten til immunsystemet, drepe kreftceller eller motvirke utviklingen av sivilisasjonssykdommer. Reishi inneholder mange vitaminer og mineraler, blant annet jern, magnesium, kalsium, sink, kobber, mangan og tysk.
Grønne Linser 1000g

Grønne Linser 1000g

Linser har, som alle belgfrukter, unike helsefordeler. De er en kilde til godt absorberbart protein. Linseprotein er, etter soyaprotein, det mest absorberbare proteinet av vegetabilsk opprinnelse (85 prosent). Grønne linser inneholder mye fiber. Fiber hjelper ikke bare med å regulere blodsukkeret, forbedrer hjerte- og fordøyelsessystemet, men bidrar også til å senke kolesterolnivået, fjerner giftstoffer fra kroppen, beskytter mot tykktarmskreft og også mot type 2-diabetes. De har et høyt jerninnhold, som er gunstig for personer som ikke spiser kjøtt. En kopp grønne linser inneholder 100 prosent av det anbefalte daglige jerninntaket. Dette mineralet spiller en viktig rolle i dannelsen av hemoglobin i blodet og myoglobin i musklene, som er ansvarlig for å transportere oksygen til cellene. Det inneholder også verdifullt mangan og folsyre.
Tørkede Fjær 1000g

Tørkede Fjær 1000g

Tørkede plommer er inkludert i tørket frukt og nøtter. De kan spises som snacks eller som ingrediens i mange retter. Tørkede plommer er en verdifull kilde til næringsstoffer, spesielt fiber og polyfenoler. De er en rik kilde til vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. Vitamin A, E, K, C, B-vitaminene, pantotensyre, kalium, fosfor, jern, kalsium, magnesium, sink – alt dette finnes i tørkede plommer. I tillegg inneholder fruktene polyfenoliske forbindelser som er sterke antioksidanter. Tørkede plommer anses som et av de beste naturlige tiltakene mot forstoppelse. Takket være fiberen forbedrer de tarmperistaltikken. Sorbitolen i fruktene skaper et miljø for utvikling av den nødvendige bakteriefloraen. For mye plommer konsumert på en gang kan føre til oppblåsthet og diaré.